Have the first hour of introduction for free!

Feedback received

The names of clients and contact persons have been anonimized to protect their privacy.

Contact person
Allard V. Sergio heeft structuur gebracht in de klant case. Sergio heeft het met beide handen aangepakt en mij overtuigd met zijn professionele aanpak en houding: altijd voorbereid, op de hoogte van randvoorwaarden en erg sterk in communicatie. Hij nam me mee in zijn overwegingen waardoor ik kon beslissen met wie en hoe we stappen in de goede richten moesten maken. Absolute topper waar specialisten van kunnen leren over communicatie en professionaliteit!
Aragorn M. TOPPERT deze man! Heel fijn mee samengewerkt bij de klant. Sergio laat zien dat wij ook op echt top niveau kunnen mee opereren. Weet hoe hij de klant blij maakt, geeft richting aan het team en kan goed formuleren. Communicatief sterk.
Ashley v.d. B. De bijdrage in het verkoopgesprek bij de klant is zeer groot. Het fijne is dat hij een stevig tegengewicht is bij zeer strategische contactpersonen. Vervolgens kan hij duidelijk aangeven welke aspecten binnen de business knelpunten kan gaan opleveren. Bij een ingewikkelde organisatiestructuur als bij de klant is zijn toegevoegde waarde ons te beschermen om zich te binden aan onduidelijke klantvragen. Via deze gesprekken groeit de kennis van accountmanager en leer je steeds beter de vraag achter de vraag te achterhalen op verschillende organisatie niveaus.
Bart H. Sergio heeft een plan gepresenteerd aan MT en directie over de rol van advies en productontwikkeling. Mooi initiatief. De input is meegenomen in het ontwikkelen van het nieuwe adviesteam. Ik zie hem graag in de pre-sales op tactisch/strategisch niveau met klanten aan de slag.
Bas F. Zeer positieve feedback ontvangen van de klant na advies sessie met Sergio.
Bas F. Van de week met Sergio op afspraak geweest bij de klant. Hij heeft een erg goede indruk gemaakt en de kans flink verhoogd om daar zaken te gaan doen in de toekomst.
Bas F. Net bij de klant geweest en samen met Sergio met hun IT adviseur gezeten. De toegevoegde waarde van Sergio bij een pre-salesgesprek is dat hij de strategische/tactische contactpersonen echt weet te triggeren/inspireren en er aanvragen op een hoger niveau uit haalt die ik zelf (waarschijnlijk) niet er uit zou kunnen halen. In deze afspraak weet Sergio bijvoorbeeld i.p.v. detachering/handjes wat eigenlijk de behoefte is volgens de contactpersoon in het begin zichzelf als adviseur te verkopen om een nieuwe interne dienstverlening bij de klant op te tuigen die structureel en beter aan de behoefte voldoet. Mocht dit vallen dan is dit een leuke aanvraag met Sergio’s uurtarief en kan de invulling van de handjes later alsnog door ons geregeld worden. Kortom, zoals elke keer mijn ervaring met Sergio is dat dat als je hem meeneemt naar een afspraak het altijd een goed gesprek wordt met een ingang op een hoger niveau.
Flip G. Vandaag met Sergio bij de klant langs geweest. Zeer blij dat Sergio erbij was om de vraag helder te krijgen voor mij en vooral voor de klant. Sergio gaat management advies geven en heeft gezorgd voor een mooie spin-off. In eerste instantie beginnen met een projectleider die 2 projecten gaat leiden. Verder gaat Sergio een presentatie geven voor het MT, wanneer dit succesvol is zitten we volgens mij gebakken voor een zeer mooie klant en vroeg in het traject.
Flip G. Sergio heeft management advies gegeven aan de corporate IT manager en controller en heeft de vergadering met de directie voorgezeten. Hieruit is vanuit de klant de volgende feedback gekomen tijdens de rondvraag door de opdrachtgever, directie en de rest van het MT van de klant: “Goede stap”, “Blij van”, “Laten we starten”, “Goede en gestructureerde sessie”, “Nuttig”, “Goed initiatief”, “Zinvol”, “Prettige manier waarop sessie verliep”, “Goeie sessie”, “Prettig dat er iemand bij zit met ervaring en overzicht houdt”, “De aangedragen structuur geeft niveau aan de discussie”, “Goed vertrekpunt”. De sessie heeft diens ambitie bereikt: draagvlak en momentum creëren voor een ingrijpende verandering van de ICT-organisatie. Reeds tijdens de sessie kwamen nogal wat verbeteringen qua ICT aan het licht. De klant is voornemens om ons te vragen om offertes hiervoor, nadat de analyse/ opdracht verder is gevorderd.
Flip G. Sergio trekt de kar bij de klant. Hij geeft betaald management advies. De klant is erg tevreden over Sergio. Sergio en ik houden de ontwikkelingen bij de klant scherp in de gaten. Door zijn inzet gaat hier zeker meer bij ons worden belegd.
Flip G. Sergio heeft zijn klus bij de klant zeer goed afgerond en overgedragen. Controller en corporate IT Manger waren zeer te spreken over zijn inzet en zien hem graag terug wanneer nodig.
Flip G. Zojuist een goede presale afspraak met Sergio gelopen. Directie was erg onder de indruk van hem. We gaan een applicatie verkopen, maar eerst door middel van inzet van Sergio hun processen doorlichten met als doel een ERP te selecteren (dit hadden ze nog niet). De directie was erg blij en gaf aan dit advies goed te vinden en kent ons hierdoor beter en staan we een trede hoger op de lader.
Ilse H. Vanmorgen met Sergio bij de klant geweest. SUPERgoede indruk gemaakt. Ze willen hem graag voor een adviestraject over hun organisatie inrichting. Gesprek echt ge-aced als een malle. Heeft Sergio heel goed gedaan.
Ilse H. Sergio is een held. Tijdens mijn korte vakantie heeft hij een voorstelgesprek bij mijn klant geregeld + zichzelf facturabel ingezet. Koning!
Jeroen J. Gisteren voor een sparringsessie bij de klant geweest om hen te overtuigen van een constructieve aanpak bij het opstellen van de plannen. Sergio begint vandaag met een adviestraject bij de klant. De klant was erg onder de indruk en ging al akkoord met de inzet zonder dat er een prijskaartje bekend was.
Jos S. Vond dit aardigheidje van de contactpersoon van deze klant zojuist op Sergio’s LI-profiel: ‘Sergio heeft in zijn rol als projectleider, ons in staat gesteld succesvol een nieuwe werkwijze te hanteren in de organisatie van een project. Ik zie hem als een bevlogen, toegewijd en consciëntieus begeleider van het team waarbij hij doorlopend het belang van de opdrachtgever vertegenwoordigt. Hij heeft brede en diepgaande kennis die nuttig en op het juiste moment wordt aangeboden. En, een plezier om mee te werken!’
Jurjen G. Gisteren op gesprek geweest met Sergio bij de klant. De contactpersoon vond Sergio’s profiel erg sterk: “Je merkt dat Sergio analytisch zeer sterk is. Zijn senioriteit blijkt uit zijn zelfreflectie. Wat mij erg aanspreekt is dat hij bewust aan zijn gevoelskant gewerkt heeft. Binnen het bankwezen is intern relatiemanagement erg belangrijk. Sterke softskills dus ook.” Contactpersoon is er van overtuigd dat Sergio toegevoegde waarde kan leveren voor de klant en gaat intern zoeken naar openingen voor ons.
Mark L. Blij dat Sergio weer terug is. Hij is prettige gesprekspartner voor klanten vooral op directie niveau, weet goed tot de kern van de pijn te komen! Komt met agile scrum oplossingen! Koning! Gesprek bij de klant ging goed en we gaan een voortel voor inzet van Sergio sturen.
Marten D. Sergio is actief als adviseur binnen de klant met een grote kans op verlenging. Daarnaast is hij op dit moment actief als CIO van de klant. Mijn ervaring met Sergio is erg positief. Ik vind dat hij bijzonder productief is en mij ontzettend ondersteunt in mijn rol als accountmanager. Sergio spot kansen en speelt deze door naar mij zodat ik eenvoudig gespreksonderwerpen verzamel voor de gesprekken met contactpersonen. Vanuit mijn optiek is mijn Sergio een grote toegevoegde waarde voor ons.
Merlijn v.d. S. Jaargesprek gevoerd en contract verlengd. Samenvatting:
-initiële positieve beeld is verder versterkt de afgelopen periode
-leidinggevende ziet slagkracht en enthousiasme bij Sergio
-Sergio is een prettige sparringpartner als het gaat om de BU strategie
Mustafa H. Sergio heeft bij de klant bijzonder goed werk verricht. Het Operational Excellence programma wat hij heeft uitgewerkt en gepresenteerd aan de directie, is daar zeer goed ontvangen. Ben erg blij met de inzet en kwaliteit van Sergio. Ik zou hem blindelings op dat niveau bij elke klant kunnen introduceren.
Myron v. G. Sergio heeft snel het vertrouwen van de IT manager en CFO gewonnen bij de klant. Daarbij heeft al binnen een week de roadmap inzichtelijk en ontstaan er hierdoor allerlei kansen voor ons. Verder is het fijn communiceren met Sergio en treedt hij proactief op als hij iets signaleert.  Binnen 1,5 week inzet, heeft Sergio indirecte omzet gerealiseerd en de toekomstige kans hierop substantieel vergroot. Hij deed dit door (in goed vertrouwen van alle stakeholders bij de klant, nl zonder eerst intakegesprekken te hoeven organiseren) collega adviseurs in te zetten op zijn opdracht. Mogelijk kunnen die collega’s Sergio’s inspanning/ directe omzet hierdoor (gedeeltelijk) overnemen. Ook helpt hij concurrenten van ons bij de klant buiten de deur houden en aanvragen ‘spotten’ en creëren voor de verschillende BU’s. Ook is hij IT-leveranciersmanagement van de klant aan het vereenvoudigen (consolidatie van subcontractors) en heeft hij het vertrouwen gewonnen om aanvragen voor IT-diensten vanaf nu in eerste instantie bij ons (via hem -> accountmanager) uit te zetten (voorkeursleverancier). Indirecte omzet is niet af te leiden uit persoonlijke declarabiliteit, maar hopelijk wel een variabele van Sergio’s persoonlijke resultaatrekening binnen onze organisatie.
Myron v. G. Feedback van contactpersoon van de klant: “We hebben heel veel doorgenomen, alles staat goed op de kaart, Sergio heeft aan praktisch alles gedacht, we zitten op dezelfde lijn, ik vind het heel goed gaan, ik ben heel positief hierover, ik ben echt ontzettend blij, ik word gelukkig hiervan, ik vind het mooi om mee te maken.”
Noud L. Zeer goede feedback ontvangen over Sergio bij de klant: ‘Graag wil ik je nog hartelijk danken voor het snelle en op maat aanleveren van de oplossing voor onze IT crisis van twee weken geleden. Sergio is gekomen en wij hadden direct een zeer plezierige en openhartige kennismaking. Hij is vervolgens aan de slag gegaan en wist goed de balans te vinden die nodig was om de verschillende ‘snelheden aan tafel’ bij elkaar te houden en het team voorwaarts te loodsen. Tactisch was het handig om iemand van kaliber van buiten te halen, maar inhoudelijk was het ook sterk. Sergio heeft ons praktische tools aangereikt, die door het team worden gedragen en ons in sneltreinvaart overzicht laten krijgen. Hij heeft mij in een aparte sessie gewezen op de risico’s die er in onze huidige aanpak zitten en de opties die er zijn om andere beleidsmatige overwegingen verder uit te diepen. Daar ga ik op MT-niveau verder mee. Sergio’s kennis en kunde op IT gebied kwam van pas in de interactie met het team. Het zorgde ervoor dat zaken scherper werden gesteld binnen het team en droeg bij aan de zekerheid waar het team ook naar zocht. Kortom, zeer tevreden met de interventie. Ik zie dat wij hier voor nu mee zelfstandig verder kunnen en dat de teamleden er ook in geloven.’
Paul d. H. Erg sterk optreden van Sergio bij de klant!!!. Ze zijn tevreden over het traject en inhoud.
Paul d. H. Leuke vent in de omgang. Rustig en beheerst. Prettig om mee samen te werken. Hij doet goede zaken bij de klant. Prima feedback van de klant. Inhoudelijk sterk en goed in de planning. Al met al een goede collega en medewerker.
Paul d. H. Sergio is een goede projectleider. Hij denkt goed mee en werkt secuur. Prettig in de omgang en goed te bereiken.
Rikkert v. B. Heeft het goed gegaan bij de klant. Hoog politiek sensitieve organisatie. Heeft daar lijn gebracht in een aantal zaken die al lang speelden. Deze jongen is goed inzetbaar op projecten. Commercieel is ie erg bij de pinken en vraagt op alles door. Dat is fijn.
Ruud J. Sergio heeft me geholpen bij een advies aanvraag bij de klant. Dit was niet makkelijk. De klant deed moeilijk en wilde voor een dubbeltje op de 1e rij zitten. Sergio was erg betrokken en heeft veel moeite, tijd en energie in de offerte gestopt. Vakman.
Sander V. Sergio heeft een hele fijne combinatie van inhoudelijke kennis (en dat in Jip en Janneke taal weer duidelijk te maken) en commercieel bewustzijn. Hij zoekt actief naar kansen om zichzelf in te zetten en gaat een confrontatie niet uit de weg. Hij is goed empathisch assertief. Sergio is echt een topper die je klanten blij gaat maken.
Stef W. Afgelopen periode met Sergio samen gewerkt bij de klant. Allereest is Sergio met mij mee geweest naar de klant om zichzelf voor te stellen en tevens een beeld te creëren bij de opdracht. Sergio is een professional op zijn gebied. Hij weet waar hij over praat en kan de klant duidelijk zijn visie voorleggen. Feedback van de klant wanneer Sergio eenmaal van start was: Sergio is een enorm vakkundig persoon die weet wat hij wil en hoe hij daar moet komen. Helaas is de organisatie van de klant niet altijd in staat om Sergio te volgen. Dit ligt zeker niet aan Sergio en we zijn er erg blij mee. Sergio moet snel gaan maar de organisatie helpt niet altijd mee.
Steven Z. Sergio is een ijzersterke adviseur. Neem hem vooral mee op gesprek naar je klanten. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor afspraak je hebt; Sergio is altijd een meerwaarde aan tafel
Steven Z. Sergio is een een ervaren allround adviseur. Is sterk in presales klantgesprekken.
Thomas J. Sergio heeft een goed verhaal verteld bij de klant. Hij vroeg door om de scope van een klus te achterhalen. Daarnaast is hij in staat om de klant triggeren na te denken over uitvoeren in de vorm van project in plaats van alleen detachering.
Thomas J. Deze aanvraag zelf geregeld: een relatie beval me een tijdje geleden spontaan aan bij de klant, al waar ze me zojuist hebben teruggevraagd voor een vervolgopdracht per a.s. maandag gedurende 4 aan-EEn-gesloten maanden: “Adviseren bij de migratie van een kernsysteem (incl. begeleiden bij het inkopen van ICT-diensten).”
Thomas J. Sergio heeft het goed gedaan bij de klant. Feedback klant: Enorm waardevolle bijdrage aan het project geleverd.
Tim v.d. H. Fijne samenwerking met Sergio. Heeft proactief aangegeven betrokken te willen zijn in het geven van feedback over de resources bij de klant.
fRtxUwfY aEsBxZTJfeOL